Kapcsolat

Tanulj franciául beszédközpontú óráimon

Babinszki Viktória vagyok, már több mint 20 éve tanítok francia nyelvet vállalatoknál kihelyezett nyelvtanfolyamokon és magántanítványaimnak. Skype-on/Zoom-on is tartok órákat kezdő szinttől a haladóig a nap bármely szakában.  Kb. 10 évvel ezelőtt kezdtem el tanítani skype-on is, tanítványaim többsége külföldön élt akkoriban. Ma már egyre több magyar diák keres meg,  az elmúlt évek történései miatt az online oktatás egyre elterjedtebb Magyarországon is. 

A nyelvtanítás mellett másik szenvedélyem a tananyagok fejlesztése, fontosnak tartom , hogy tanítványaimnak  a nyelvtant, a francia hétköznapi szófordulatokat, kifejezéseket  olyan képi megfogalmazásban tudjam átadni, ami segíti a memorizálást, és az információ hosszú távon való rögzítését. 

Az oktatás a hagyományos órákhoz hasonlóan zajlik:

– Az első találkozás ingyenes, ilyenkor meghatározzuk a tanuló tudásszintjét, átbeszéljük a célokat, a tanulás menetét, az alkalmazott módszereket.

– A beszédcentrikus órákon a kommunikáció a nyelvtani magyarázatokon kívül francia nyelven történik.

– Megbízható könyvek és változatos segédanyagok biztosítják, hogy minden nyelvi készség fejlődhessen (beszéd, beszédértés, olvasás, írás)

Általános nyelven kívül üzleti nyelv tanulása is lehetséges.KAPCSOLAT/ÁRAK


Babinszki Viktória

Telefon: 70/322-9003

Email:skypefrancia.blogspot@gmail.com

Skype:Babinszki.Viktória  (skypefrancia.blogspot@gmail.com)

Nyelvóra ára:

Első találkozás – ingyenes

A további órák díja: 5000Ft/60 perc.

A fizetés módja átutalás netbankon keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük